De er så taknemmelige at arbejde med. De kan varieres i de uendelige med forskellige smage – og tilbehør, og med lidt kærlig pleje, bliver det til et super lækker og mørt måltid
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen med parmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Tortellini á la créme (med s. 3) Top til sidst salaten med det resterende granatæble og feta og drys en håndfuld nødder på toppen. Hytteostsalat med kylling 1 stor håndfuld friske spinatblade
Skær kyllingefileterne i strimler, og brun dem i kokosolien. Men sådan er det jo tit med de gode ting. Start bare med at koge nogle ris, hvis I skal have ris til, for de tager længere tid at tilberede end kyllingen
Mozzarellaskiverne lægges i to rækker i midten af butterdejen og ovenpå lægges kyllingefileterne. Alle mand var tosset med den, så det er bestemt ikke sidste gang, den bliver lavet herhjemme