Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevelikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækkersidedish eller en forret
Skær kyllingefileterne ud istrimler og steg dem iolie på en pande, tilsæt med det samme hakket hvidløg, ingefær og chili, givendeligikkekyllingen for meget
fra, for det ER bare ikkelækkert at sidde og tygge i. Ja i dag stod aftensmaden på kyllingebryst med ost og parmaskinke/serranoskinke med dertilhørende hjemmelavet whiskeysauce og krydderkartofler lavet i ovn
barbecue og salt og proppes i ovnenEn god håndfuld vasket og hakket spinat rørt sammen med en halv philadelphiaGulerødder og æbler revet sammen til råkost-salatDer skæres fedt og snask af kyllingefileterne, derefter skøres de op isiden så de får en lomme og tilsidst kan man fylde i ca
Kom resten af ingrediensernei og fyld op med vand, så kyllingefileterne er tildækket. Jeg håber at du har fået lidtinspirationtil noget lækkert og anderledes mad, hvor der er en blanding af noget dansk, noget amerikansk og noget mexikansk