Drys kyllingefileternemed salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Grillkyllingefileterne ca. Anret risottoen på et fad, pynt medpersille og server den grilledekyllingtil
Båndpastaen afdryppes i et dørslag og hældes på et fad og kyllingen hældes over pastaen - riv noget parmesan, lidt muskatnød over retten og pynt med havens grønt
Se flere sunde og slankende opskriftermedkylling her . Kyllingmed calypsosauce 1. Salt og peber strøs på kyllingefileterne 2. Halvdelen af farinen, ingefær, hvidløg og lidt vand blandes til en pesto 3. Kyllingen vendes iblandingen og lægges i et smurt ildfastfad 4. Kyllingen steges i ovnen ved 180 grader i 30 min. Resten af pestoen smøres på kyllingen efter 15 min. Smørret smeltes på en pande og bananerne bages lysebrune heri 7. Bouillon, ananasstykker, ananassaft, den anden halvdel af farinen og cayennepeber tilsættes bananerne og bringesi kog 8. Kyllingen lægges i saucen 9. Kyllingen og saucen fordeles på 2 tallerkner og nødderne strøs over
Kyllingefilet. Læg kylling kødet i et microegnetfad, smør fadet og kyllingenmedolie. Kom karry, olie, fintsnittet porre og peberfrugt, i små terninger, intetmicroegnetfad