For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Fyldt kyllingebrystSønderjyske kålpølser med grønlangkål og brunede kartoflerPølsegullash'Klassisk' ovnpasta 1 pk kyllingefillet – jeg prøver at vælge øko – men det kan desværre være svært at finde
Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
En stegt kyllingefilet. De tre serveringsforslag nedenfor kan selvfølgelig også bruges, selvom du ikke spiser glutenfrit, men sojanudlerne er stopfyldt med protein og dermed meget sundere at spise, uanset om du lever glutenfrit eller ej
- 1 stk kyllingefilet. 1 stk kyllingefilet. En meget hurtig og ligetil ret. Man kan ændre lidt på fyldet til egne præferencer, her er eksempler på hvordan jeg har valgt at lave min
1 kyllingefilet. 1. Tænd ovnen på 200 grader. 2. Skær zucchinien over på midten og skær ruller i den. 3. Pres hvidløget og kom det på de to halv og krydder med salt og peber
300 g kyllingebryst / kyllingefilet (evt. 300 g kyllingebryst / kyllingefilet (evt. Foruden at blogge her på Nordisk Tang, er jeg også madblogger på min egen hjemmeside