Lækker, saftig kylling med fyld af krydret pikantost. Kylling, bacon. Start med at skære fileterne op. Fileterne er holdt sammen af bacon og bagt i ovn på grøntsagsbund
Skift mørbraden ud med strimler af kyllingebrystfilet eller oksekød. Tag baconternene op af panden, uden der følger for meget fedt med, og læg dem på fedtsugende papir – kaffefilter eller køkkenrulle
Steg baconen til den stadig er blød. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Kyllingebrystfilet. Svinemørbrad medbacon og salvie og ovnbagte kartofler. Rør yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, chili, citronsaft, gram masala, gurkemeje og salt i en skål
Røget Skinke i tern(eller bacon) - ristet på en pande1 Håndfuld Frisk BasilikumSalt og PeberEn skive skinke eller hamburgerryg kommes rundt om en ½ skive ost
Bacon klippes i små stykker og svitses på panden. Bland broccoli, sukker, bacon, solsikkekerner, citronsaft, salt, peber og cremefraiche – og stilles til afkøling