kyllingebrystfilet. By Madfidusen. kyllingebrystfilet. Kød på pind. Det ka vili’…. Jeg nægter simpelthen at betale dyre domme for færdiglavedegrillspyd
kyllingebrystfilet. Drys salaten oven på. spicykylling og salat. kyllingebrystfilet. By Madfidusen. Jo, jo – man får skam prøvet lidtforskelligt, når nu man ikke længere spiser brød
En af mine absolutte yndlingsretter er denne ret, som er bundsolid, og aldrig fejler. Honning- og sojamarineretbarbecuekylling kan serveres som en appetitvækker eller som en del af et helt måltid - eller blot som en omgang hyggemad
Jeg kan godt lidekylling. Men kylling kan jo laves på en millionforskellige måder. En af mine foretrukne, lidt fancy’er måder at få kylling på er fyldte kyllingebrysteri baconsvøb
Serverer du stegt kyllingebrystfiletiskivertil, smager det som nævnt også godt med lime og koriandertil – hvis du kan lide den parfumerede smag, ellers bredbladet persille
Olivenolie, salt go sort peber. Tag kyllingebrysterne ud af pakken og krydr med salt og peber. Skyl grøntsagerene, skræl sellerien og skær den i tern, skær løg i tynde skiver, pluk persillen og del grønkålen imindre stykker
Her er den klassiske bagekartoffel skiftet ud med sød kartoffel. Som navnet antyder, er den noget sødere end almindelige kartofler, som den misvisende ofte sammenlignes med
Hæld en god sjat olie og de valgte krydderier (lidt større mængde end man lige regner med) ned oveni posen, luk posen og vend rundt og rundt og rundt og rundt og
Broccoli renses, skæres i små buketter. Bacon klippesi små stykker og svitses på panden. Ristsolsikkekerner på en tør pande, til de har fået en anelse farve – de får meget hurtigt farve