Kom olivenolien på en pande og varm den godt op. Kyllingebrystet smager dejligt ovenpå den saltede knasende bund af sojasteg hvidkål og med et drys af sesamfrø
Luk brysterne med en kødnål, og steg dem ved jævn til hård varme på en pande med lidt olie og smør til kødet er gennemstegt, og der er flot, sprød stegeskorpe
Brun dem på en pande (høj varme og kort tid, de bliver færdige i ovnen). Jeg var lidt i det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. Kom kokosmælken på og giv det et opkog. Kom de frosne grønsager påpanden og varm dem godt igennem et par minutter
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande