Jeg plejer at smøre det på bunden, men man kan ogsåsmøre toppen. Flødeosten smøres i kyllingelommen. Stuffed creamcheese chicken – med friske krydderurterog smag
– Fire store kyllingebryster. Når du har lavet et hak, smør du lidt af marinaden fra posen ind i kyllingen, kom derefter et par både eller skiver tomat i hver kylling
Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke nogetmed rosastegt kyllingebryst. Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliver saftigt, men det kan det hvis du smører din kylling og/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegte kylling medkrydderurter
et Hopballe Mølle kyllingebrystog babyspinat med vinaigrette. I en større gryde smeltes smørret sammen med det finthakkede rosmarin og hvidløg, herefter tilsættes melet og der røres godt, så det ikke brænder på
En sprød panering der kvikker et stykke kyllingebryst op til ren luksus. Egentlig forestiller jeg mig snildt at krydderurterne kan varieres ogdermed er retten jo perfekt til en spirende sæson medkrydderurter
Hvis det er store kyllingebryst, så halver dem. Pynt med friske rosmarinblade og server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smørog finthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Kyllingebryst fileter. Kom smør i en gryde og lad det smelte ved lidt over middel varme. Krydderurterne står så fint i altankasserne og så er ærterne virkelig gode nu
Smelt smørog tomatpuré sammen i gryden. Jeg skar to dybe lommer i hvert kyllingestykke og fyldte Philadelphia med hvidløg ogkrydderurter i, derefter blev de pakket pænt ind i parmskinke
Lange gåture i skønne norske natur klædt i de smukkeste efterårsfarver, ild i pejsen og en god bogog en masse køkken-hygge-tid med skøn mad som resultat
Kryddersmørret kommes ind i kyllingebrystetog der lukkes med en tandstik eller en kødnål. en filétkniv) kommes ind i den tykke ende af brystet, og der skæres en lomme med kun en lille åbning i den ene ende
Smørog olivenolie til stegning. Kyllingebryst fyldt med ricotta og friske krydderurtermed frisk pasta med tomater, ricotta, friske krydderurter, hvidvin og fløde
Lav en lomme i hvert kyllingebrystmed en skarp kniv - pas på der ikke skæres igennem i siderne. Smag til med peber og salt - vær lidt varsom med saltet da parmesanen i sig selv er ret salt