Kyllingebryst med persille og hvidløg opskrifter

Stegt kyllingebryst

Stegt kyllingebryst

Persille. Salt og peber. Tænd oven og sæt den på 180 grader. Server – velbekomme 1 kyllingebrystmed skind. 2 fed hvidløg
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

frisk persille. Start med at komme olivenolie på en pande sammen med finthakket løg, hvidløgog krydderier, rør lidt rundt og tilsæt så melet
Kylling i tomat/hvidløgssauce

Kylling i tomat/hvidløgssauce

Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persilleog serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling

Pynt med friskhakket persilleog spis. Lidt hakket persille. Imens moser du avocadoen og blander den medhvidløg
Stegte ris med æg og kylling

Stegte ris med æg og kylling

Fjern fedt og hinder fra kyllingebrysterne, og skær dem ud i små stykker. de stegte ris med lidt frisk persille eller basilikum
Marokkansk Harira Suppe

Marokkansk Harira Suppe

Krydr suppen med citronsaft, salt, peber og hakket persille. Mmm jeg har for stykke tid siden lavet denne lækre marokkanske suppe med kikærter
Kylling med østershatte og kartofler

Kylling med østershatte og kartofler

I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Nåh ja, sammen med den hakkede persilleogsåog lidt salt og peber
Bulgursalat med kylling

Bulgursalat med kylling

Salaten blev serveret med en klat creme fraiche medpersilleoghvidløg, og et ordentlig stykke kyllingebryst
Risotto med kylling og squash

Risotto med kylling og squash

Persille til topping. Hak løg oghvidløg, svits det i en gryde i olie. Men i går havde vi kun kylling i køleskabet, så vi måtte prøve en ny variant, det blev så til risotto med kylling og squash, hvilket også smager super lækkert
Persillepesto

Persillepesto

Forleden da vi grillede kyllingebrystog fik salat med nye kartofler til, lavede jeg en persillepesto som tilbehør istedet for sauce