Kyllingebryst med lomme af krydderurter opskrifter

Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

I kyllingebrystet skærer du nu en dyb lomme - pas på med ikke at skære igennem, så løber fyldet ud. Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta
Chicken Kiev

Chicken Kiev

Kryddersmørret kommes ind i kyllingebrystet og der lukkes med en tandstik eller en kødnål. en filétkniv) kommes ind i den tykke ende af brystet, og der skæres en lommemed kun en lille åbning i den ene ende

Kyllingbryst fyldt m/tomat og krydderurter

Lav en lomme i hvert kyllingebrystmed en skarp kniv - pas på der ikke skæres igennem i siderne. Smag til med peber og salt - vær lidt varsom med saltet da parmesanen i sig selv er ret salt