I kyllingen skæres en “lomme”. En af fordelene ved den “nye” arbejdestidsaftale er jo netop, at man ikke skal tage arbejdet med hjem… Så tilbage til kyllingen…
I den tykke ende af kyllingerne skærer du så to dybe lommer, uden at skære helt igennem. Jeg skar to dybe lommer i hvert kyllingestykke og fyldte Philadelphia med hvidløg og krydderurter i, derefter blev de pakket pænt ind i parmskinke
I kyllingebrystet skærer du nu en dyb lomme - pas på med ikke at skære igennem, så løber fyldet ud. Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta
Kryddersmørret kommes ind i kyllingebrystet og der lukkes med en tandstik eller en kødnål. en filétkniv) kommes ind i den tykke ende af brystet, og der skæres en lommemed kun en lille åbning i den ene ende
Lav en lomme i hvert kyllingebrystmed en skarp kniv - pas på der ikke skæres igennem i siderne. Smag til med peber og salt - vær lidt varsom med saltet da parmesanen i sig selv er ret salt