Jeg havde et par kyllingebryster og en pakke bacon, og det er da et match made in heaven. I hvert kyllingebryst laves der et stort snitindisiden, så der laves en stor lomme
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden ilidtolie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Server for sig selv eller med en god salat til. Ristbaconen, til det er gyldent. Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sigtil en fast og flot dej
Tyndeskiverkyllingebryst. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vilsidde og hygge medrigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
kyllingebryst. På samme måde kan du udskiftebaconmed stegt parma- eller serranoskinke. Jeg elsker en god club sandwich på en af Københavns mange cafeer, men hvorfor ikkegivesigi kast med at lave en limitededition selv
-) Steg kyllingebrysterne på en anden pande medlidtolie. Skær dit brød ud i passende små firkanter, og steg dem på en pande med god varme – over middel – med en god klat smør
Kog kyllingebrysternetil de er gennemkogte, men ikke tørre, og lad dem køle af. Næh, den stod på æggesalat, kartoffelmadder medansjosmayonaise, hønsesalat med røget bacon, okseleverpostej med syltede græskar og (næsten) æbleflæsk
På samme måde kan du udskiftebaconmed stegt kalkunbacon, parma- eller serranoskinke. Vi elsker en god club sandwich på en af Københavns mange cafeer, men hvorfor ikkegivesigi kast med at lave en limitededition selv
Vi har ofte lavet en lille cuvettesteg, som er skåret tyndt ud og puttet i, men har du ikke rester, kan du også nemt stege en god bøf, kyllingebryst eller andet, som du skærer istrimler og putter i fladbrødene
Kyllingebrysterne duppes tørre og skæres op på midten - pas på du ikke skære igennem. Tommi var helt vildmed det, men jeg synes det var lidt meget fyld i forhold tilkyllingesmagen