marinade. Start med at lave marinaden. marinade. 500 g kyllingebryster. 500 g kyllingebryster. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vil muligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af mine favoritter, så er det helt klart indisk
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og kom kyllingebrysterne ned i. Marinade. Vend kyllingebrysterne ud på et stykke sølvpapir med marinaden over, og pak dem godt ind i sølvpapir
Grillmarinade. Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Skær kyllingebryst i lange strimler på den lange led (ca. Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespyd med en alletiders marinade, som bl
kyllingebryst, strimler. Tag kødet op af marinaden og stegt det i olie. Gem marinaden. Tilsæt mango, cashewnødder, kokosmel og marinaden og varm godt igennem
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag