4 stk kyllingebryst steges ved mellem varme i længere tid , så bliver det saftigt og lækkert , aldrig høj varme. 300 g græsk yougurt 10 % 500 g blomkål i små buketter 1 spsk dijon sennep 1 tsk karry 1 tsk salt 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning Det hele blandes sammen og pyntes med forårsløg. 4 modne tomater i tern 1/2 agurk i tern 400 g mozaralle Frisk mini 1 lille rødløg 3 spsk olie 1 spsk eddike 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning 4 stk kyllingebryst. 1 spsk honning. 1 spsk honning
Hvis det er store kyllingebryst, så halver dem. ) Bland honning, sennep, citronskal, 2 kviste rosmarin og citronsaft sammen og vend kyllingestykkerne i marinaden. 1 kylling eller 2 store kyllingebryst med skind. 3 spsk honning
Det her er til gengæld den virkelig gode af slagsen, der lige kræver lidt mere tid end en klapsammen med smøreost og kyllingebryst, der ellers er min foretrukne "to-go" rubber (andre end os fra Fyn, der kalder rugbrød for rubber
Vi fik vores ynglings salat – med grønkål, rosenkål til, og i dag var der æble, avokado og rosiner i samt lidt citronsaft og lidt akacie honning, salt, peber og et drys løgpulver i
honning. honning. Saucen tilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. I 100 gram kyllingebryst er der 26 gram ren protein, der mætter og stabiliserer blodsukkeret længe. 4 kyllingebryster. 1 tsk agavesirup eller honning. 100 gram kyllingebryst er der. 4 kyllingebryster. 1 tsk agavesirup eller honning
Rør grov sennep med hvid balsamico og honning. Kylling og grønne asparges4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster. 1 spsk honning
Rør grov sennep med hvid balsamico og honning. 4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster. 1 spsk honning
Honning. 4 stykker kyllingebryst. Kyllingebrysterne koges, i saltet vand, i 20 minutters tid, og bacon og champignoner steges på en pande. Relateret 4 stykker kyllingebryst
Denne skønne sag er også en perfekt marinade til kyllingebrystet. Dilddressingen her er lavet af dijonsennep, og sødet med en dadelpuré, der ligesom honning giver en karameliseret og sød konsistens til laksen