Kyllingebryst fyldte opskrifter

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Dejlig aftensmad, som dog er en smule omstændig med de fyldtekyllingebryster, men det bliver altså bare lige en tand mere "spændende"
Fyldt Kyllingebryst med Ærtesalat

Fyldt Kyllingebryst med Ærtesalat

N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Fyldt kyllingebryst med bønnefritter

Fyldt kyllingebryst med bønnefritter

Fyldt kyllingebryst. KyllingebrystHytteostKrydderier. Skær en lomme i kyllingebrystetBland hytteost sammen med krydderierKom i lommen
Lun kartoffelsalat med fyldte kyllingebryster

Lun kartoffelsalat med fyldte kyllingebryster

K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

2-3 kyllingebryster. Halver kyllingebrysterne, kom dem ned i saucen og lad det simre videre under låg i 15 minutter, til kyllingen er tilberedt. 2-3 kyllingebryster
Hasselback kylling med spinat og flødeost

Hasselback kylling med spinat og flødeost

Skær dybe riller på tværs af kyllingebrysterne uden at skære helt igennem. Ingredienser2 stk kyllingebryster50 g frisk spinat (eller 3 små terninger af frossen spinat)50 g flødeost (fx med hvidløg) stk revet cheddar eller anden ost stk røget paprika (kan udelades) stk salt og peberFremgangsmåde. Del med din venindeClick to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue) 2 stk kyllingebryster
Tortilla wrap med pulled chicken

Tortilla wrap med pulled chicken

Herefter tilsættes øl, ketchup, kyllingebrysterne og cherry tomaterne. 2 kyllingebrystfileter. Kyllingebrysterne simrer i saucen i 1,5 times tid indtil de er så møre, at kødet kan trækkes fra hinanden med to gafler. Jeg vil næste gang dog tilberede 3 kyllingebryster, da vi på alle måder er "kød-spisere" herhjemme, men saucemængden er helt perfekt. 2 kyllingebrystfileter
Kyllingemuffins m. spinat

Kyllingemuffins m. spinat

sandwichkylling (eller 2 kyllingebryster i strimler)5 kugler frossen spinat (optøet)1 god håndfuld frisk basilikum, hakket1 fed hvidløg, knust2 finthakkede forårsløg1 pk. 2 kyllingebryster