vindruer. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat med kylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Skær de afkølede kyllingefileter ud i skiver, og hæld et par teskefulde dressing hen over dem. Skyld vindruerne og kom dem op i en stor skål sammen med salat, agurk og melon
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Vindruer. Jeg vil anbefale at det kød der primært præger ugen skal være magert kød som eksempelvis kalkun eller kylling, og fisk, som selvom det også indeholder en stor mængde fedt, også indeholder en stor mængde omega 3, som vores krop har stor gavn af
Denne uge har jeg for eksempel prøvet at lave kyllingeroulade med spinat og pikant fyld - det var en stor succes, som jeg helt klart ikke har lavet for sidste gang