Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Kyllinge”pølser”. Simrende tomatsovs med basilikum, hvidløg og lækker frisk spinat. Kyllinge”pølser”. 400 g hakket kylling. Kyllingepølserne ligges ovenpå tomatsaucen i ovnen, hvor de skal ligge i 5-10 minutter. 400 g hakket kylling. Kyllingepølserne ligges ovenpå tomatsaucen i ovnen, hvor de skal ligge i 5-10 minutter
Jeg starter med tomatsovsen, derefter oregano, kylling, peberfrugt og til sidst mozzarella. På denne pizza har jeg valgt at bruge kylling, peberfrugt og frisk basilikum som topping
Måske den klassiske Kylling i tomatsovs som alle elsker. Ovnbagte sesamvendte-kyllingelår, ovnbagte rodfrugter og spidskålssalat (hvor abrikosen erstattes af 2 appelsiner)