Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 4 modne tomater, skåret i kvarte. 1,5 dl kyllingbouillon. 1 spsk tomatpurè. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 4) Tilsæt peberfrugterne og tomater og steg videre i 1 minuts tid. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 6) Tilsæt fløde, tomatpure og smag til med salt og peber. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 4 modne tomater, skåret i kvarte. 1,5 dl kyllingbouillon. 1 spsk tomatpurè
Nemlig Chilimarineret kylling med tomat, krydderurter og parmesan. I dag er det en af mine favorit måder at servere kylling på, som jeg har klar til jer
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
I samme pannen har du nå i olivenoljen, tilsett så tomatene og la surre ett minutt. Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak