Kylling med sur sød sovs og fuldkornsnudler er nem og billig hverdagsmad, som kan tilberedes på ca. Skær kyllingen ud i tynde strimler på et andet skærebræt
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Den marokkanske kylling er til gengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”
Hæld sovsen over kyllingestykkerne i fadet og server med. Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs
til en god sovs til kyllingen. Tør kyllingen med køkkenrulle både ud og indvendigt,. som gammeldags kylling med brun sovs, kartofler, solbærsyltetøj og agurkesalat
Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager. Ølmarineret kylling med ingfær, fennikle og andre ovnbagte grønsager
Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs. Serveres med kartofler, agurkesalat, rabarberkompot og en sovs lavet af stegeskyen