Kylling saute opskrifter

Conrad Bjerres sauteret kylling

Conrad Bjerres sauteret kylling

Her i sautereskyllingestykkerne, så de får en god farve på alle "sider". En lækker flødesauce og kylling, serveret med ris og allerede dér så er de fleste børn og mænd overtalt
Hvid pastaret med kylling og blomkål

Hvid pastaret med kylling og blomkål

Kyllingen skæres i mundrette stykker. Varm en sauté pande og svits, løg, hvidløg og kylling i en god mængde rapsolie, krydr med lidt salt og peber
Kylling i tomat med bacon, tomat og røde peberfrugter på frisk pasta

Kylling i tomat med bacon, tomat og røde peberfrugter på frisk pasta

4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon
Kylling i karry

Kylling i karry

I en ny gryde sauteres revet løg og æble samt squash i lidt olie. RETTEN MED KYLLING I KARRY ER EN NEM FAMILIEVENLIG RET
Bønnespaghetti med kylling og karry i “flødesauce”

Bønnespaghetti med kylling og karry i “flødesauce”

Tilsæt kylling, broccoli og orange peber og sauter igen i nogle minutter. Svits karry i smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og tilsæt derefter løg og hvidløg og sauter i nogle minutter
Kylling i karry

Kylling i karry

Kylling i karry er hurtig hverdagsret, som kan komme i mange former og varianter. I denne opskrift er det den klassiske gule kylling i karry som har hovedrollen serveret med ris og en lun nordisk inspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
kylling, spinat, svampe og nudler

kylling, spinat, svampe og nudler

Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Kylling i sennep og estragon

Kylling i sennep og estragon

Hæld lidt olie og en klat smør i en sauterpande ved hård varme. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og smid dem deri

Helstekt kylling i trykkoker ♫♪

Hel kylling er billig og sunt. Når man tilbereder den i trykkoker, så får man ikke sprøtt skinn, men selve kyllingen blir skikkelig saftig og smakfull

Verdens bedste kylling

Efter gennem flere år at have hørt rygter om, hvor god en kylling kan blive på en grill, fik jeg i går for første gang syn (og smag) for sagen
Pasta med kylling og grønt

Pasta med kylling og grønt

I en sauterpande brunes svampene i lidt olie og når de har "smidt" deres væske tilsættes løg og hvidløg som sauteres med i et par minutter
Bønnespaghetti med kylling og svampe i “flødesauce”

Bønnespaghetti med kylling og svampe i “flødesauce”

Sauter rødløg og hvidløg i nogle minutter og tilsæt derefter svampe og svits dem i et par minutter. I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder