Her i sautereskyllingestykkerne, så de får en god farve på alle "sider". En lækker flødesauce og kylling, serveret med ris og allerede dér så er de fleste børn og mænd overtalt
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon
Tilsæt kylling, broccoli og orange peber og sauter igen i nogle minutter. Svits karry i smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og tilsæt derefter løg og hvidløg og sauter i nogle minutter
Kylling i karry er hurtig hverdagsret, som kan komme i mange former og varianter. I denne opskrift er det den klassiske gule kylling i karry som har hovedrollen serveret med ris og en lun nordisk inspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Sauter rødløg og hvidløg i nogle minutter og tilsæt derefter svampe og svits dem i et par minutter. I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder