Kylling ristaffel opskrifter

Kylling i karry / Ristaffel

Kylling i karry / Ristaffel

Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel - som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af
Ristaffel i en sundere version

Ristaffel i en sundere version

kyllingefilet. Jeg gav det et forsøg, og vupti en super lækker og en del sundere ristaffel har set dagens lys
Ristaffel

Ristaffel

Ristaffel med kylling. Men, men, men jeg synes den er bedre med kylling. Ristaffel er en hollandsk ret … eller nærmere mange retter
Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

kylling i karry. Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry. Ristaffel er en sydøstasisk, traditionel risret, hvor man koger en portion ris hvortil der serveres en række kolde og varme retter
Nem og lækker ristaffel i en sundere version

Nem og lækker ristaffel i en sundere version

I denne super lækre og sundere ristaffel har vi skiftet de hvide polerede ris ud med brune ris. 2 stk kyllingefilet. Skær kyllingen i tern, put det i gryden og steg videre i 5-10 minutter. 2 stk kyllingefilet
Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsags spaghetti med rejer

Ristaffel - eller kylling i karry med et lille twist. Den er perfekt til sammenkogte retter som millionbøf, kylling i karry o
Gateau Marcel á la orange

Gateau Marcel á la orange

Vi fik ristaffel - en vegetarisk og en ikke-vegatarisk med kylling - til hovedret, for vi tænkte, at det var en god ret at sidde og hygge lidt med, og det faldt heldigvis i alles smag
Kylling i karry (Ristaffel)

Kylling i karry (Ristaffel)

Mmm, med sådan et vejr som vi har lige nu, er der ikke noget bedre end kylling i karry. Slet ikke når den serveres med en masse grøntsager som ristaffel
Ristaffel

Ristaffel

Hæld kyllingestykkerne i og sauter til kyllingen er gennemstegt. Jeg har altid syntes et ristaffel var noget af det hyggeligste aftensmad, man kunne få
Aftensmaden idag!

Aftensmaden idag!

Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt
Jeg elsker karry!

Jeg elsker karry!

Sammen kokkererede vi i køkkenet og det blev til ristaffel med kylling. )Herunder ses karrysaucen med kyllingestykker i

Kinesisk ristaffel

Sæt kødet over at simre i en gryde med lidt vand, rødvin, krydderier, salt og peber. Lad det simre 30 min til et par timer, alt efter kødet