Når du skal spise det, "klipper" du kyllingen ud i små stykker, som når du får hel kyllingiovnen - skindet her smager ikke godt, da det ikke er blevet sprødt, så det kassere du
Den er utrolig let at lave, da ovnen klarer det meste af arbejdet. Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbagetil gang efter gang
Mineenchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt iovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Sett hele stekepannen inniovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette iovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingenoppi
Tiltider kan det være svært at bliveenige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kyllingitomat/hvidløgssaucebliver foreslået, er der aldrig nogle protester
Smør et ildfast fad med olie, og læg kyllingebrysternederi. lidtolietil at smøre fadet. Bland tomater, artiskokhjerter, basilikum og ricotta sammen, og fordel blandingen rundt om kyllingen
… En nem varianttil hverdagsretten “kyllingfileti ovn” – som ofte kan redde en travl ulvetime. helt perfekt – omend jeg ofte laver dobbeltportioner så der er til dagen efter
De gange jeg har brugt den som tilbehør, har jeg lavet den uden kylling. Siden jeg lavede den her tærte første gang, har den indtagetmiddagsbordet mange gange
Eller med kylling eller fisk. Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Det jeg elsker med slikeretter er at man trenger kun et par hovedingredienser, som ost og chips, og så kan man ha det krydderet og den mengden man ønsker og tilbehøretlikeså