Tilsæt begge slags tomater og resten af rosmarinen og kog igennem. Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang
Fordel resten af saucen på toppen og drys med mere ost. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester. Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere
Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten
Jeg glæder mig allerede til min frokost i dag, hvor jeg skal have resterne. 350 g stegt kyllingebryst. 1) Steg kyllingbrysterne og lad dem køle af, så de er kolde, inden de blandes i salaten. 4) Lad pastaen dryppe af, og bland nu alle de resterende ingredienser i
Tilsæt nu hvidkålen og vend den godt i olien og resterne af krydderierne. 4 kyllingfileter, skåret i aflange stykker. 6) Portionsanret kyllinge-hvidkålsretten med Nanbrød og mangochutney. 4 kylling