Læg de forstegte kyllingebryster i et ovnfast fad sammen med rabarber. 2 store kyllingebryster. 3 stilke rabarber, skåret i 2 cm tykker skiver. Læg kyllingebrysterne heri og lad dem marinere i køleskabet i omkring 2 timer. Brun kyllingebrysterne på en pande i lidt olivenolie i cirka 3-4 minutter. Hæld kokosmælk henover og steg kyllingen i 20-25 minutter ved 200 grader. 2 store kyllingebryster. 3 stilke rabarber, skåret i 2 cm tykker skiver
Rabarber - ca. Kylling og karry. Skar rabarberne i ca. Kogte nogle grove ris og smed 3 stks kyllingebryst på panden. I dag blandede jeg resterne af sauce, kylling og ris sammen og kogte det op med 2 røde peberfrugter
- Den danske kylling, som har hygget sig i urtehaven med rabarber og agurker. Rabarber. Der skal laves kylling danoise når det er højsommer, for det er da bare for lækkert
- Den danske kylling, som har hygget sig i urtehaven med rabarber og agurker. Rabarber. Der skal laves kylling danoise når det er højsommer, for det er da bare for lækkert
Rabarberkompot. Kom rabarber, sukker, vanilje (+stang) i en gryde. Rabarberkompot. 250 g rensede rabarber, skåret i 1-2 cm stykker. 250 g rensede rabarber, skåret i 1-2 cm stykker
Det gjorde jeg – med svampe, kylling og rødløg og masser fløde og en god salat til. Og nu hvor vi går tiden i møde med alle de lækre bær og rabarber (som er min anden last), så skal det nok lykkes til sidst
Men rabarberkompot smager også pragtfuldt som tilbehør, til alt fra kylling til frikadeller. Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden