J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
N. o. g. l. e. a. n. k. m. d. t. f. å. i. r. u. j. c. b. ,. s. æ. v. E. p. h. y. D. F. K. 1. 2. 0. ø. R. '. J. S. O. M. ). I. (. 3. ½. L. H. G. 9. 7. -. 8. T. P. V. z. C. |. ) g
Et godt bud på noget, der er lidt lettere, men samtidig smager af en masse, kunne være den her italiensk inspirerede kylling, jeg lavede for en måneds tid siden
Læg kyllingebryster og cherrytomater på polenta. Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Når der skal italienskpå bordet, så skal der italienskpå bordet. Alle ingredienser blandes godt sammen, formes til pølser, frikadeller, eller en helt anden form, og steges på panden i en god olivenolie
De står derfor i opskriften men er ikke på billedet. Kyllingefrikadeller er et godt alternativ til de traditionelle frikadeller, både hvad smag angår og hvis man undgår for meget kød fra de firbenede
Der fik vi middagsmad på en italiensk café, hvor vi bestilte en panini. Vi gjorde det lidt til en "riclette", hvor panini-risteren var inde på bordet, og så byggede vi selv vores panini og ristede lige inden vi spiste