Imens vikler du kyllingen ind i parmaskinke. Imens smider du kyllingen på og steger det fint, sprødt og gyldent på den ene side, hvorefter du vender dem og gør kunststykket efter på den anden
Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater og kogte kartofler. Kyllingfileterne. Parmaskinke rulles om filetterne og steges i olie på en pande ved middel varme, til de er gennemstegte og parmaskinken er sprød
Legg kyllngfileten i den ene lang enden og rull parmaskinken rundt kyllingfileten. Legg to parmaskinke skiver ved siden av hverandre med litt overlapping
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt / Græskarsuppe med gedeost og æble / Spicy thaisuppe med kylling og nudler / Bagt svampebygotto med parmaskinke og valnødder
kyllingebryst. Snit en god rille i kyllingebrysterne og smør en god klat af osten heri. Luk rillen sammen og rul bacon/skinke omkring så det holder kyllingen godt sammen
Sejens møre kød, som glider fra hinanden idet gaflen rør den, tangpestoen som er proppet med umami og giver en helt unik smag og til sidst den saltede og sprøde parmaskinke