Min kone fik kylling som den nu skal laves klassisk med surt og sødt menpåen moderne måde og så en lille skål påsiden med stuvede svampe, fløde og svampe er bare "match in heaven"
) jeg valgte at lave kyllingenpå samme måde som jeg har gjort her jeg har blot udskiftet philadelphia osten med hjemmelavet kefir smøreost med hvidløg, og desuden brugt sorte oliven og ingen skinke
I dag får I opskriftenpåen af mine nyeste livretter. Pastasalaten består af forskellige ingredienser, som spiller sammenpåen helt fantastisk måde, så man i samme måltid både får det salte fra oliven, det sprøde fra den rå blomkål, sødme fra tranebærrene, det bløde og fede fra mozzarellaen og en frisk syrlig sødme fra jordbærrene, som afbalancerer fedmen fra mozzarellaen perfekt
Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennem i olien ved høj varme, hvorefter kyllingekødet tilsættes og steges godt på alle sider
Seitan-“kyllinge”-fileten var skræmmendeautentiskpåden lækre måde. Mange steder endda med vegansk ost eller veganske kødalternativer, som her, hvor jeg får en varm quinoa-salat med “kylling” fra Beyond Meat og grønt
Der var spejlæg, bæryoghurt med rugbrødsknas, brødkurv, hønsesalat med bacon, laks med sennepsmayo, sprød kylling med koriandermayo, amerikanske pandekager og chokolade-hasselnøddecreme