Frisk rosmarin. Det første fif er at sørge for at de æggeblommer, citron og eddike du skal bruge har stuetemperatur – der er større risiko for at saucen skiller, hvis der er for stor temperaturforskel mellem det kogte smør og resten, så æggene skal f
i ovnKyllingebrystfilet marineret med citron og rosmarin og stegt på panden. Vrid stokken af portobellosvampene og læg de store svampehoveder i et letsmurt, ovnfast fad med den åbne side opad
For Ekstra smag til tilføjes timian kviste, rosmarin og salvie. Citronkylling. Læg kyllingen I et lid fast fad og gerne på en rist hæld olie over kyllingen krydr med salt og Peter og gnub det ind I skindet
hvidvinen stegeposeSkær citronerne i skiver, tryk hvidløgne lidt flade, grov hak timian, rosmarin og chili og bland det sammen med citronpeber, hvidvin, og olie
ovnen. Roastbeef og flødekartofler med rosmarin. Krydr kyllingeover-og underlår med citron, revet hvidløg, havsalt og peberkorns-blanding m/ hele koriander på kværn (blandingen kan købes på kværn, ( ellers brug almindelige sorte peberkorn og stødt koriander