Madopskrifter › Ovnretter › Ovnretter med kylling. Smør kyllingefileterne ind i resten af olien og drys med resten af krydderiblandingen på begge sider
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerne i ovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
Ovnstegtkylling Rør smørret sammen med rosmarin, hvidløg, salt og peber. Flæk kartoflerne på langs og læg dem med skærefladen opad i den ene side af en bageplade med bagepapir, så der er plads til fadet med kyllingestykkerne
Kan serveres med helt almindelige kartofler i ovn. Men hvorfor egentlig stege en kylling i gryde, når man kan stege den i ovnen og derved opnå sprødt skind, mindre opvask og mindre fedt, men stadig god smag
Smør en lille smule olie på et ovnfast fad og placer kyllingelårene i den. Ja, det lyder skørt at bruge chips på en kylling, men ikke desto mindre er denne lille franske kartoffel-top skyld i at man får en sprød overflade, som også kan holde på andre krydderier, såfremt dette ønskes
kylling, gryderetter eller måske til laks. Du kan servere rodfrugter i ovn til alt, hvad du vil servere kogte eller bagte kartofler til eller kartoffelmos til
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromage blanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint. 600-800 gr kartofler2 spsk olivenolie1 spsk havsaltSkær kartoflerne i tern. Sæt dem i 200 gr varm ovn og bag dem sprøde i 20-25 minutter