I har stemt på, hvilkenpastaret, Iville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon ogsojaristedepistacienødder
Pastaenkoges, så det passer i forhold tiltilberedningen af kyllingebrysterne. Når pastaen er kogt vendes den i saucen sammen med de rå sugar snaps og det sidste af løgene
Og efter nogle forsøg, har dette fantastiske stykke pizzaendelig fundet frem tilminovn. Så er det ved at være weekend, ogvi kender alle til maven, der tikker om fredags-pizza
Gratineretfriskpasta med porre ogkylling. Mandel kylling med tomatsauce og bagte blomkål. Her får iligeopskriften på en super nem lille fredags hapser, den er også super til en lillelækkerbisken sammen med et glas øl eller vinhvis du skal have gæster
Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion med kyllingog grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
Det her er en af minefavoritretter, fordi den er hurtig at lave ogfordi man, ved først at brune kyllingenog derefter sætte kyllingeniovnen, beholder en hel masse saft og kraft i kødet