Bland pasta medkylling i tern, edamamebønner, gulerødder, vindruer og tomater. kogt/stegt kylling. Rør mayonnaise, pesto og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber
vindruer. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat medkylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Bland nu det resterende kyllingmed resten af salaten og kom det i salatskålen. Skær de afkølede kyllingefileter ud i skiver, og hæld et par teskefulde dressing hen over dem
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
– Skær kyllingen i mindtre stykker og steg det på panden sammen med karry, og evt i lidt olie. Anyway, det jeg egentlig ville fortælle med det, var såmænd at jeg igår endelig kunne overskue at spise “rigtig mad” igen, dog skulle det ikke være noget der var alt for krævende, men stadig gav masser af næring, for det har jeg vist ikke fået meget af de sidste dage
Sættes på en en bageplade med bagepapir. Vindruer. Kylling m/pikant ost og mozzarella. Serveres i portioner med en lækkert glas koldt hvidvin eller Rose
Skær kyllingefileten i små stykker. Varm igennem og server med lidt grønt på toppen og evt. Skær banan i små mundrette stykker og halvere vindruerne og drys oven på skyr
Denne uge har jeg for eksempel prøvet at lave kyllingeroulademed spinat og pikant fyld - det var en stor succes, som jeg helt klart ikke har lavet for sidste gang