Og det er både de traditionelle, dem medkylling eller noget helt tredje. Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni
Start med at skære kyllingen i strimler og brun det på panden. Fordel det afbrunede kylling i bunden. Og nu hvor jeg endelig har fundet en rigtig lækker bund (Her er den med broccoli og her med porre) som er dejlig nem, syntes jeg det er let som en leg at lave tærte
Denne vildt lækre butterdejsstang medkylling, porre og bacon - den smager helt fænomenalt. Kom dernæst spinatyoghurten ovenpå, og smuldr til sidst medfeta
Det gode ved tærter er, at de kan varieres alt efter, hvad du har i køleskabet, om det så er fisk, kylling, grønsager eller ost, så kan næsten alt puttes i en frokosttærte
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er ogsåmed