rødkarrypasta. ½ rød chili, hakket. Bland peanutbutter, kokosmælk, karrypasta, sambal oelek, limesaft og fiskesauce i en lille gryde og varm det igennem ved svag varme
Svits din rødekarrypasta af i lidt olie. også et lækkert brød til at dyppe i din "suppe". Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker
Varm en gryde op og kom olie, karrypasta og kylling i. Skær kyllingebrystet i mundrette bider. Du kan også sagtens være mere eksperimenterende med krydderier, end jeg har været i denne ret
Den rødekarrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
rødkarrypasta. Varm olien i en gryde og rør karrypastaen ud heri. Thaisuppe medkylling og kokos. Jeg gør altid det, at når jeg koger en kylling, så gemmer jeg væsken i fryseren til en kold dag
Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber. 400 – 500 g kyllingebrystfilet. 1 spsk rødkarrypasta. 2 rødløg i tykke både. 2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern
Det grønne indslag var beskedent må jeg tilstå, energien var der ikke lige til det vilde – så det blev en omgang gnave-grønt – de gav dog lidt sprødt til madoplevelsen og siden det er yderst sjældent vi nyder grønt på den måde, føltes det såmænd næsten eksotisk
Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk