Kylling med perleløg opskrifter

1 kylling med 1/2 kg løg

Steg kylling, løg, perleløg og hvidløg i smør og olivenolie ved svag varme i en stor pande. Tag laurbærbladet op og anret kyllingenmed løg på et fad
Coq au vin

Coq au vin

Men det er ikke så nemt at opdrive i dagligvarebutikker, og oftest bliver retten da også tilberedt medkylling i stedet
Ko au Vin

Ko au Vin

Lørdagens langsomme simreret var nemlig lavet med stort set de samme ingredienser som coq au vin – bare med oksebov i stedet for kylling
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

I stedet er der oftest kylling i, for det er nemt at få fat i. Coq au vin indeholder mange andre lækre sager end rødvinen, som den bliver kogt i, så som bacon, perleløg og champignoner
Kyllinge pølse

Kyllinge pølse

KyllingepølseMed purre, karamelliserede perleløg og sauce. Når pølsestykkerne og perleløgene er karamelliserede, skal man purrer rodfrugterene (dette røres lettest med en stavblænder), og smag derefter til med salt og peber

Kylling med grønkålspestorester

Vi lavede ovnkartofler krydret med ramsløgsalt fra sidste år, og et lille fad med bagte cherrytomater og perleløg, dryppet med olivenolie, krydret med lidt æbleeddike, et drys sukker og et diskret skud chili
Kyllingegryde - langtidssimret

Kyllingegryde - langtidssimret

Rør en gang imellem, spæd op med vand og krydderier undervejs. perleløg) og måske andre grøntsager. Igår bestod aftensmaden af denne lækre kyllingegryde, som var en opskrift jeg fandt inde hos Sofie
Cowboykylling og hornvioler

Cowboykylling og hornvioler

Kartoffelskiverne bager i ovnen samtidig medkyllingen – på nederste rille. Hak løget og bland det med de frosne majs i et ovnfast fad
Coq au Riesling

Coq au Riesling

Unghane lår, overlår og bryst brunes godt af, sammen med flæsk. Krydr med salt og sort, friskkværnet peber
Coq au Riesling

Coq au Riesling

Unghane lår, overlår og bryst brunes godt af, sammen med flæsk. Krydr med salt og sort, friskkværnet peber

Coq au vin opskrift

Steg kyllingestykkerne brune i en gryde med smør. Coq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret

Maddagbog v.4

SÆSON ovnbagt kyllingmed rodfrugter og skysauce. safranpasta med hjortesugo. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)