Kylling med citron hvidløg persille opskrifter

Grydestegt kylling med skilt sovs

Grydestegt kylling med skilt sovs

Bland fløde med saften af en citron. Tilsæt hvidløg, gulerod og blegselleri og peberkorn. Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

en halv citron. gulerødder, hvidløg og bouillon og varm det igennem. Vend koriander/persille. Mit første måltid lavet i taginen var medkylling og
Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Behold stilkene og stop dem sammen medcitronerne ind i kyllingen. Retten er stærkt inspireret af Jamie Olivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l
Blomkålsfritter med kylling

Blomkålsfritter med kylling

Riv skallen af citronen og hak hvidløg fint. Skyl og tør timian og stop det ind i kyllingen samme med to fed hvidløg
Blomkålsfritter med kylling

Blomkålsfritter med kylling

Riv skallen af citronen og hak hvidløg fint. Skyl og tør timian og stop det ind i kyllingen samme med to fed hvidløg
Madværkstedet: Frokostbuffet med farverige salater og grillet kylling

Madværkstedet: Frokostbuffet med farverige salater og grillet kylling

De var fyldt medpersille, citroner og rosiner og gnubbet med salt og peber udenpå. Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
Persillepesto

Persillepesto

Kruspersille møder vi mest i persillesovs, grønt drys eller i rumpen på den helstegte kylling. Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, og kom dem i en foodprocessor eller blender – en stavblender kan også anvendes – og blend dem sammen medhvidløg, olie, og citronsaft
Bulgursalat

Bulgursalat

Salaten kan sagtens spises uden kød, men vi spiser den oftest til rejer eller kylling. Bulguren koges efter anvisningen i vand med bouillon og evt
Bulgur go green

Bulgur go green

Servér salaten til fx fisk, kylling eller grillstegt kød. Smag til medcitronsaft, salat og peber. Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie
Perleotto med tomater og basilikum

Perleotto med tomater og basilikum

Varm olie og smør i en sautepande og svits løg, presset hvidløg og perlebyg. Spæd gradvist til med bouillon og lad perlebyggen simre ved svag varme i ca