Kartoffelsalaten er superlækker som tilbehør til det meste og til hver en tid - men på et sommerbord med et stykke godt kød eller kylling direkte fra grillen, har den det nu særdeles godt
Bland fløde med saften af en citron. Tilsæt hvidløg, gulerod og blegselleri og peberkorn. Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer
Behold stilkene og stop dem sammen medcitronerne ind i kyllingen. Retten er stærkt inspireret af Jamie Olivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l
Speltotto med ærter og citron. Grøden er som sagt lavet på ris, der bliver kogt i fond og derefter vendt med soyastegt kylling og en hurtig paste lavet på sesamolie, hvidløg, ingefær og chili
De var fyldt medpersille, citroner og rosiner og gnubbet med salt og peber udenpå. Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
De var fyldt medpersille, citroner og rosiner og gnubbet med salt og peber udenpå. Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
Kruspersille møder vi mest i persillesovs, grønt drys eller i rumpen på den helstegte kylling. Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, og kom dem i en foodprocessor eller blender – en stavblender kan også anvendes – og blend dem sammen medhvidløg, olie, og citronsaft
Servér salaten til fx fisk, kylling eller grillstegt kød. Smag til medcitronsaft, salat og peber. Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie
Varm olie og smør i en sautepande og svits løg, presset hvidløg og perlebyg. Spæd gradvist til med bouillon og lad perlebyggen simre ved svag varme i ca