Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker. Kom nu kylling, champignon og fish sauce i, og lad kyllingen koge sig utrolig lækker og mør
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakker medkylling og champignon
Jeg kommer her med en tarteletfyld der stadig har kyllingekød i, men hvor aspargesen er skiftet ud medchampignon og toppet med lidt bagte cherry tomater
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Skær champignon i skiver. Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkylling og svampe