parmesan. Kylling. ved middel varme, drys lidt salt over og anret med det samme. Dette er en super lækker frisk sommerret, portionsstørrelsen passer til den lette sult eller i sammenhæng med en meny, men mætter temmelig meget selvom den ikke syner af så meget
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Nu tilsættes de kogte nudler, aspargesog den hakkede basilikum, og retten serveres når denne er blevet helt varm igen
Anret og pynt medparmesan. parmesanflager. Ovnstegt kyllingmed skind er rigtig lækkert, og det er ok at spise engang imellem i stedet for det sædvanlige kyllingebryst
Cremet pasta medkylling, svampe og soltørrede tomater. Nem laksetærte med spinat ogasparges – den er lavet med en sprød filodejsbund, der gør det hele lidt nemmere og hurtigere
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er ogsåmed
Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion medkyllingog grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
Skjær gulrøtter i terninger, asparges i biter og purre i tynne ringer. Skjær kyllingkjøttet i biter og bland det inn i risottoen, sammen med revet parmesan