Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade. Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den
Bland marinaden sammen og læg kyllingen deri et par timer. Marinade. 500 gram kylling skåret i stykker. 1 tsk paprika. Tilsæt kyllingen og svits igen – hæld derefter vand/bouillon på og lad simre i 35- 40 min. 500 gram kylling. 1 tsk paprika
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil marinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Skær kyllingen i små tern. Blend ingredienserne til pestoen sammen og rør den i pastasalaten sammen med kyllingen
Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Ha marinaden over kyllingklubbene og smør ut med en pensel. Jeg serverer med ris, bønnestuing og lettstekte grønnsaker som paprika,løk, chili og maiskorn
Bland alle ingredienserne sammen til marinaden og kom det i en pose sammen med kyllingen. paprika. Server kyllingen med kartoffelbåde og en god coleslaw
600 g kyllingfilet. 11 tsk paprika. 1Neutral yoghurtSkær kyllingefilleterne i grove tern /ca. 1Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og hæld den i en plastpose. 1Kom kyllingeternen i pose, luk posen og fordel marinaden godt omkring kyllingen. 1Smelt smørret i en varm gryde og tilsæt kylling + marinaden. 1Tjek kyllingen undervejs - den må ikke blive tør