Kyllingefilet i strimler. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen. På en pande steges bacon med lidt af kyllingen, kun lige til det er varmet op
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 4 store kyllingefileter
Kylling/tomat suppe (4-6 pers). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1 kyllingebryst skåret i små stykker. 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1 kyllingebryst skåret i små stykker
kyllingebryst. Snit en god rille i kyllingebrysterne og smør en god klat af osten heri. Luk rillen sammen og rul bacon/skinke omkring så det holder kyllingen godt sammen
Kylling kan tilberedes på en million forskellige måder. Lækker sprød, saftig og skøn smag. Mums – bestemt ikke sidste gang jeg skal spise kylling og æbler i samme måltid
Men man kunne jo også lavet en god mættende salat med kylling og kartofler. Til denne salat har jeg brugt en meget lækker vinaigrette, som jeg fandt hos Timm Vladimir
Vi forsøger at gøre det nemt at servere lækker sund mad, der er spændende for hele familien. Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang