Knoldselleri-fritter. Her får du både opskriften på en lækker aftensmad, samt en lille ekstra opskrift til at bruge en kyllingerest til morgenmad (kommer i et andet opslag)
Jeg havde mange små tomater fra drivhuset, lidt bacon, lidt selleri og et stegt kyllingebryst. Tilsæt kyllingekød i små tern, baconstrimlerne og piskefløden og varm op til kogepunktet
Hvis du altid har et godt lager af rodfrugter – gulerødder, persillerødder, rødbeder, knoldselleri, pastinak – og kål – som jo kan holde sig i mange dage, hvis man opbevarer dem rigtigt, så er der grundlag for en god og sund middag eller frokost
Prøv at udskifte skinke med fx stegt kylling skåret ud i tynde skiver eller krydret, hakket oksekød. Gulerødder kan erstattes af andre rodfrugter, fx knoldselleri, pastinak, persillerod
Når vi køber kylling kører vi gerne ud til Hopballe Mølle og køber deres gode majskyllinger. De er opdrættet under langt bedre forhold end de kyllinger man almindeligvis kan købe
“Alt godt fra køleskabet” med spicy kylling, røræg og grønt. De sprøde sellerichips blev lavet af fintskårede skiver af knoldselleri som blev krydret godt med timian, salt og peber og bagt i ovnen ca
Læg kyllingerne i en gryde sammen med suppebenene og dæk dem med vand. Løg skåret i kvarter og halvdelen af knoldselleriet i store tern skal samme vej, og det samme gør sig gældende for peberkorn, laurbærblade, persille og timian