Uanset hvad, skal lårene brunes af før de kommer iovnen. Hvis du tænker så langt frem itiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Drys kyllingengrundigt med salt - salt og den høje ovntemperatursikrer mørt, saftigt kød. Hvornår en kylling nåede kapun-stadiet ved jeg ikke, kun at man iflg
Ja i dag stod aftensmaden på kyllingebryst med ost og parmaskinke/serranoskinke med dertilhørende hjemmelavet whiskeysauce og krydderkartofler lavet iovn
Kyllingen sættes på spyddende, som har trukket i vand - så de ikkebliver alt for sorte. Peberfrugten og løget skæres imindre stykker til at sætte på spyddene
Skær kyllingen af benene og i tern, ca. Blend hvidløg, ingefær, mandler og yoghurt sammen. I dags inspirationtil mad er måske ikke så velegnet som hverdagsmad, da den har en rimelig lang tilberedningstid, men i weekenden er den al tiden værd
Grillkyllingiovn. Læg kødet imarinaden, og lad det trække i ½ time. ristet og derefter gnedet med et fed hvidløgtil den færdige salat med granatæble, mango og steget kylling