i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. O. p. s. k. r. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. k. l. o. g. y. h. u. a. v. -. d. s. m. p. K. å. ,. f. S. ø. j. T. V. 2. b. H. M. æ. (. 4. ). 3. 1. 5. c. 0. w. P. L. A. n l
Koriander, ris eller ægnudler. Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber. 400 – 500 g kyllingebrystfilet. 1 spsk olie . 2 rødløg i tykke både. 2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern. 1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern. 1 snittetspidskål eller savoykål
Wok med rødkål, bok choy, kylling og mango. kylling. Men nu til dagens opskrift som handler om rødkål. Lige nu går jeg og overvejer, om jeg skal fortsætte med denne blog
Hvis du bruger friskspinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Fjern de yderste blade af spidskålen. Brug nogle af de større blade som ”salatskål”. Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer