I et ildfastfad blandes cornflakes, all around krydderi, løgpulver og parmesan godt sammen. Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kyllingfilet paneret med cornflakes og parmesan
Filetterne lægges i et ildfastfad, smurt med olie. I hvert stykke kyllingebyst skæres dybe riller på tværs – det er vigtigt at man ikke skærer helt igennem
Kom kyllingelårenei et stort ildfastfad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfastfad, som er smurt med lidtolivenolie. Løsn skindet på kyllingeni den ene side, så du kan proppe ost og en skiveskinkeind under
Rul pandekagerne sammen og læg dem i et smurt ildfastfad. Skær kyllingenimindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så iolien for fuld skrue
Smør et ildfastfad med olie, og læg kyllingebrysternederi. lidtolietil at smøre fadet. Bland tomater, artiskokhjerter, basilikum og ricotta sammen, og fordel blandingen rundt om kyllingen
Smør et ildfastfad og smør det med lidtolie. hele kyllingelår. INGREDIENSER. Fyld rodfrugterne i det ildfastefad og krydder dem med lidtolie, salt og hakket frisktimian
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgur salaten laves tiliflganvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar tilservering - MUMS
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfastfad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Læg dem i et ildfast, smurt fad med kartofler i mundrette stykker og marsala. Det er ikke det samme i denne ret, og pølsen skaber ét eller andet magisk sammen med kyllingen