Lækker, saftigkyllingmed fyld af krydret pikantost. Kylling, bacon. Start med at skære fileterne op. Fileterne er holdt sammen af bacon og bagt i ovn på grøntsagsbund
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbartlidtkedeligekyllingestykker klædt på til narrestreger medsalvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Første forret - indendronningens nytårstale var Kyllingi kokos medchampignons. Dertil lavede vi ovnbagte kartofler, gulerødder og søde kartofler samt en pebersauce og en glaze af bacon, vindrue, hvidvin og champignons
Spicykyllingmed asparges. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem tilmine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altidfik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Jeg kom ligeindenfrokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwichmed hjemmebagt groft brød, grilletkyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
I stedet er der oftest kyllingi, for det er nemt at få fat i. Der er nemlighvidvinimarinaden, som kartoflerne og de andre ingredienserligger og trækker i
Så skal der tilsætteshvidvin og hvidvinseddike og lad det koge næsten væk. Hak nu pistagenødderne groft, og kom ned til farsen sammen med de afkølede gulerødder, selleri og pastinak, og baconi tern, rør det godt sammen (men vær forsigtig, ellers smatter gulerødderne osv
(ingenhvidløg eller hvidvin m. Vifik hjemmelavet kartoffelrøsti og asparges svøbt ibacontil. Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordon bleu med asparges og div
Gulerødder og kartofler snurre medi et par minutteriboullion og hvidvin. Jeg synes det er dejligtmed retter hvor det hele er blandet sammen og giver smag tilhinanden
medhvidvin). Blomkål ala RisottomedChampignon og IbericoBacon - MUMSEfter jeg er begyndt at ligge det meste af mit kost om til Stenalderkost, savner jeg Italien
Kyllingestykkerne pudres medlidt mel og krydres godt med salt og peber. Så tilsætter du paprika, ris og den literkyllingebouillon hvor safranen er i – den anden liter gemmer du lidt endnu