Kylling hvidvin opskrifter

Kylling i hvidvin

Kylling i hvidvin

Når kyllingen er brun tages den ud af ovnen, hæld hvidvinen i bradepanden og lav et tæt låg med alufolie
Kylling i fløde, hvidvin og estragon

Kylling i fløde, hvidvin og estragon

Kom champignon, løg, hvidvin, hønsebouillon, timian, estragon og laurbærblade ned til kyllingen. Brun kyllingen i lidt olie
Hvid pastaret med kylling og blomkål

Hvid pastaret med kylling og blomkål

hvidvinseddike eller æblecidereddike. Kyllingen skæres i mundrette stykker. dernæst tilsættes hvidvin og lader koge lidt ind ved høj varme
Kylling i ovn

Kylling i ovn

En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Kylling i svampesauce

Kylling i svampesauce

Hæld hvidvin på og kog ca. Skær kyllingebrystfilerne i mundrette stykker. Tilsæt kylling og brun ved god varme
Kylling med couscous

Kylling med couscous

Start med at blande couscous i en skål sammen med hvidvin og olivenolie. Elsker kylling. Stop nu det hele ind i kyllingen
Kylling i fad

Kylling i fad

Jeg krydrer med lidt salt og peber, og så kommer turen til hele, skyllede cherrytomater med stilk, timiankvistene og til sidst hvidvinen
Kylling med Trøffelbechamel og Svampe

Kylling med Trøffelbechamel og Svampe

Tilsæt hvidvin og lad kyllingen dampe til den netop er gennemstegt. hvidvin. Det er let at ændre hverdagens kylling en smule, så det bliver et reelt festmåltid
Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder. 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. Når vandet når de 80-90 grader (lige før det begynde at koge) lægger du kyllingebrysterne i, vandet må ikke begynde at koge, så skru ned for varmen og tag kyllingen op efter 20 minutter. Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolie i 2 minutter, tilsæt hvidvinen, fløden, dijonsennep og lad det simre lidt. Lad det simre i 20 minutter, læg kyllingen ned i sovsen, når den har pocheret i de 20 minutter i gryden, og servér det hele når gulerødderne har fået nok (ca. ) 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin
Kylling i sennepssauce

Kylling i sennepssauce

Kom hvidvin og sennep på panden, og bland det godt. Klargør kyllingebrysterne, og drys dem med salt og peber på begge sider