Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Tilsæt hvidvin og lad kyllingen dampe til den netop er gennemstegt. hvidvin. Det er let at ændre hverdagens kylling en smule, så det bliver et reelt festmåltid
Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder. 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. Når vandet når de 80-90 grader (lige før det begynde at koge) lægger du kyllingebrysterne i, vandet må ikke begynde at koge, så skru ned for varmen og tag kyllingen op efter 20 minutter. Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolie i 2 minutter, tilsæt hvidvinen, fløden, dijonsennep og lad det simre lidt. Lad det simre i 20 minutter, læg kyllingen ned i sovsen, når den har pocheret i de 20 minutter i gryden, og servér det hele når gulerødderne har fået nok (ca. ) 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin
Læg kyllingen i et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber. Et glas hvidvin. Så tidsforbruget nævnt ovenfor, og opskriften nedenfor er kun på kyllingedelen