Kylling hvidvin fløde opskrifter

Kylling i fløde, hvidvin og estragon

Kylling i fløde, hvidvin og estragon

Kom champignon, løg, hvidvin, hønsebouillon, timian, estragon og laurbærblade ned til kyllingen. Brun kyllingen i lidt olie
Kylling i ovn

Kylling i ovn

En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Kylling i svampesauce

Kylling i svampesauce

Hæld hvidvin på og kog ca. Tilsæt grøntsagsbouillon og fløde og lad saucen simre ca. Skær kyllingebrystfilerne i mundrette stykker
Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder. 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. 1,5 dl fløde. Når vandet når de 80-90 grader (lige før det begynde at koge) lægger du kyllingebrysterne i, vandet må ikke begynde at koge, så skru ned for varmen og tag kyllingen op efter 20 minutter. Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolie i 2 minutter, tilsæt hvidvinen, fløden, dijonsennep og lad det simre lidt. Lad det simre i 20 minutter, læg kyllingen ned i sovsen, når den har pocheret i de 20 minutter i gryden, og servér det hele når gulerødderne har fået nok (ca. ) 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. 1,5 dl fløde
Kylling i sennepssauce

Kylling i sennepssauce

Kom hvidvin og sennep på panden, og bland det godt. Tilsæt herefter fløde. Klargør kyllingebrysterne, og drys dem med salt og peber på begge sider
Pasta med kylling i sennep

Pasta med kylling i sennep

Stik i kyllingen og se om kødsaften er klar - er saften klar og ikke blodig er retten færdig. 4 kyllinge-overlår. 1 dl fløde. 1 dl hvidvin. Kyllingen ligges i et ovnfastfad hvorefter sennepsovsen hældes over og fadet sættes i ovnen i 30-35 minutters tid indtil kyllingen er færdig. -) 4 kyllinge-overlår. 1 dl fløde. 1 dl hvidvin
Karrysuppe

Karrysuppe

Tilsæt fløde og kylling, og kog igen op. Karrysuppe med kylling, karrysuppe med rejer, karrysuppe med ris, cremet karrysuppe, blendet karrysuppe, grøn karrysuppe, gul karrysuppe … jeg kan blive ved
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Den er god med ærter, edamame bønner, oliven, en rest kylling, nektariner og så videre, det er kun fantasien, der sætter grænser
Lakselasagne

Lakselasagne

Men fyldet kan være grøntsager, fisk, svampe, kylling – eller ukrudt, f. en Negroamora, men til røget laks og en lakselasagne passer sig bedre en sødmefuld hvidvin med god syre, f
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
Hurtig og lækker restemad

Hurtig og lækker restemad

Igår var der ovnstegt kylling på menuen, der blev dog lidt kød tilbage på skroget. Pyntes med frisk basilikum og nydes gerne med et glas hvidvin

En aften på Svinkløv Badehotel

Min kone fik kylling som den nu skal laves klassisk med surt og sødt men på en moderne måde og så en lille skål på siden med stuvede svampe, fløde og svampe er bare "match in heaven"

Tilbagevendt - Sund sommerferie i New York

Her valgte jeg spinat, tomat og kylling - MUMS. Her får du en perfekt stegt laks, serveret med en lækker, cremet hvidvin/citron artiskokcreme og forårets grøntsager