Salt, peber, paprika, basilikum. Svits bacon, løg og kylling i ca. bacon. kyllinginderfilet. fløde. Krydr med salt, peber, paprika samt basilikum og lad det hele simre i ca
Rør fløde, mælk, vand og ketchup i, og smuldr bouillonterningen i. Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkerne i baconfedtet
Fløden tilsættes og sovsen står og simrer. Jeg kan godt lide stærk mad, og har lavet disse ris med eller uden kød i en del gange, er man ikke til chili, kan de laves uden, og i stedet laves med paprikaLaves de uden kød, fungerer de fint som tilbehør til det ønskede kød
Rør fløde, mælk, vand og ketchup i, og smuldr bouillonterningen i. Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkerne i baconfedtet
Drys med paprika, karry, cayenne, salt og peber. Svits bacon, champignon og løg på panden. Denne kyllingeret opstod faktisk under en af min mands ikke så hyppige madlavningsseancer (jo, han kan godt lave mad – jeg er bare mere vild med det
madlavningsflødeCa. vandSaltPeberPaprikaOlie til stegningSkær porre og kylling i hhv. Tilsæt paprika. I Sofies version pynter hun med (mikroovns-) stegt bacon, men jeg havde en halv røget mørbrad i fryseren, som blev skåret i tern, lagt på en tallerken med en serviet over og fik ca