Tilsæt kylling, sauce og fløde. Lad kyllingen trække i min. 11-2 tsk chiliflager. 1400-500 g kyllingebryst, skåret i tern. 1½ dl piskefløde. 1indisk salat, ris, naanbrød og frisk korianderBlend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og dåsetomater sammen til en lind sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad det simre ved lav varme i 30-35 minutter, eller til kyllingen er mør
Tilføj hakket peanuts, chili, lime, mørk sirup, smuldret bouillon, vand og fløde sammen i gryden. Retten består af gode fedtsyrer fra peanuts, som også bidrager med lidt knas og saltet smag, chilien giver en let stærk eftersmag, mens æblerne giver retten sødme
Pisk imens fløden til flødeskum og bland karry, chili og sød chilisauce i. Jeg var hooked og den kom på madplanen i mandags selvom Tommi var noget skeptisk over banan og flødeskum samme´n med karry og kylling
Tag gryden fra varmen og tilsæt fløden, blend det hele til en glat og jævn sauce. Sauce. Kylling. Saucen. 600 g kyllingfilet. 1 tsk chili pulver. 2 dl madlavningsfløde 4 %. Skær kyllingen i cirka 3 cm store stykker og kom det i en skål. Hæld kyllingen op i marinaden og stil den på køl i minimum 1 time, jo længere den får lov at trække jo mere smag i kyllingen. Når kyllingen har trukket kommes den i et ovnfast fad som stilles i en kold ovn, ovnen tændes på 175 grader og kyllingen for lov til at hygge sig i 1 time. Vend rundt i kyllingen efter 1/2 time. Når kyllingen er færdig kommes den i saucen og det skal have lov til at simre i 10 – 15 minutter ved middelvarme. 600 g kyllingfilet. 1 tsk chili pulver. 2 dl madlavningsfløde 4 %
Tilsæt hvidløg og stødt chili og steg, mens du ryster lidt rundt på panden, til løgene begynder at dufteTage panden af varmen og hæld forsigtigt vodkaen i - der kan godt gå ild i den selvom panden er taget af varmen, så ha' et grydelåg passende til panden klarNår vodkaen holder op med at syde og koge, sættes panden tilbage på varmen, og tomaterne tilsættes
Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes fløden og strimler af limeskal. Limesaft, sød chilisauce, hvidløg salt og peber hældes over og det røres godt rundt
Saucen er den samme, og det er som om, linserne fremhæver sovsen bedre end kylling. Butter Chicken smager bare bedre uden kylling i form af Dal Makhani (‘smør linser’)
Jeg bruger paprika, lidt mere soya, flydende chili, ketchup, peber og tabascosauce løbende her og fløden gør sit til at sørge for at helheden forbliver ‘kraftig’ i stedet for ‘stærkt’