#redcurrykylling #kylling. Her har jeg brukt kylling, og det var knallgodt. I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter
Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i
de søde kartofler og kikærter, men hvis du selv er en kødelsker (eller der måske er en anden i huset, der er), så kan du uden problemer tilføje kylling
Kyllingebrysterne skæres i grove tern, og stilles til side. I olie steges/ristes de forskellige krydderier, hvorefter kyllingen tilsættes og denne får lidt farve
Jeg havde faktisk glemt at tage kyllingefilet op af fryseren så det nåede ikke at tø helt op. Efter en lidt hård uge og ikke så meget tid til at lave mad, endte jeg torsdag med at lave denne thai curry gryde
Kyllinge delle. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt. 1 lille reven gulerod 100 g fint skåret hvidkål 1 æble i både 100 g græsk yougurt 10%1 spsk grøn curry paste 1/2 tsk gurkemeje 1 spsk honning 1 spsk sennep Salt og peber
Retten er super nem og minder meget om en curry – jeg har bare tilføjet nogle kikærter og blendet sovsen, så det får en lækker cremethed fra kikærterne