Kylling chorizo opskrifter

Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Dette er en af de skønneste måder at tilberede kylling på. Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen
Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta

Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta

2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [. 2 stykker kyllingebryst
Kylling med pasta og chorizo !!

Kylling med pasta og chorizo !!

Server kyllingfileten på toppen og dryss over persille. Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde
Ovnsrett med kylling & chorizo !

Ovnsrett med kylling & chorizo !

Legg kyllingfilet og chorizo på toppen. Litt HOT er den på grunn av chorizo pølsene og sambal olkek, en tykk chilisaus
Chorizo muffins

Chorizo muffins

Det kunne være fx kylling og majs, feta og oliven eller andet lækkert. I en anden skål blandes mel, sukker, bagepulver, salt, hakket chorizo og peberfrugt tern
Kylling cassoulet

Kylling cassoulet

Varm olien op i en stegegryde og steg chorizopølserne. Rens kyllingen og parter den. Tilsæt chorizo, udblødte afdryppede bønner, bouillon, laurbærblade og persille
Italienske Kyllingepirogger

Italienske Kyllingepirogger

chorizo. kogt/stegt kylling. Skær kød, chorizo og mozzarella i små tern og bland med basilikum. Italienske Kyllingepirogger til 4 personer
Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Det er selvfølgelig individuelt, hvad man betegner som billig mad, men jeg har forsøgt at sammensætte noget (mest vegetarisk men også med lidt kylling), så de fleste kan være med til
Madplan: Nem hverdagsmad

Madplan: Nem hverdagsmad

Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater. One pot pasta med chorizo, spinat, hvidløg og cherrytomater – alt i én gryde, og det kan laves på 25 minutter
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere