Kylling asiatisk opskrifter

Asiatisk Kylling Suppe

En super lækker og sund ret med masser af smag og fuld udnyttelse af hele kyllingen. Rens og skyl kyllingen godt indvendigt og udvendigt, kom den op i gryden og hæld ca
Congee med kylling - en asiatisk risgrød

Congee med kylling - en asiatisk risgrød

Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Det fede ved det asiatiske køkken er, den simpelthed de bruger. Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker
Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum

Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter
Helstegt kylling i Römertopf

Helstegt kylling i Römertopf

Asiatiskekyllingefrikadeller og nudelsalat. Spaghetti med kyllingekødboller. Rødebede-grønkålssalat med avocado og ristede mand
Kylling Lo Mein i en gryde

Kylling Lo Mein i en gryde

Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler
Asiatisk nudelsalat med mango ♫

Asiatisk nudelsalat med mango ♫

Du kan servere salaten til kylling, fisk, reker eller spise den som vegetarrett. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Kyllinge satay med cremet peanutsauce

Kyllinge satay med cremet peanutsauce

Disse marinerede, grillede kyllinge satay-spyd med crunchy, cremet peanutsauce er en af mine absolutte asiatiske favoritter, og det skulle ikke undre mig, hvis jeg får det serveret flere gange på min tur – du kan i hvert fald holde øje eller følge med på Instagram, hvis du har lyst
Kylling i Rød Karry

Kylling i Rød Karry

Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer