En super lækker og sund ret med masser af smag og fuld udnyttelse af hele kyllingen. Rens og skyl kyllingen godt indvendigt og udvendigt, kom den op i gryden og hæld ca
Grøden er som sagt lavet på ris, der bliver kogt i fond og derefter vendt med soyastegt kylling og en hurtig paste lavet på sesamolie, hvidløg, ingefær og chili
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Du kan servere salaten til kylling, fisk, reker eller spise den som vegetarrett. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Disse marinerede, grillede kyllinge satay-spyd med crunchy, cremet peanutsauce er en af mine absolutte asiatiske favoritter, og det skulle ikke undre mig, hvis jeg får det serveret flere gange på min tur – du kan i hvert fald holde øje eller følge med på Instagram, hvis du har lyst
Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer